У Дніпропетровській області великі підприємства зможуть співпрацювати з владою

Разом вони будуть розробляти стратегію взаємовигідної роботи і вирішувати бюрократичні проблеми

У Дніпропетровській області підприємці зможуть співпрацювати з владою. Для цього в обладміністрації формують Інвестиційну раду, яка налагодить діалог між місцевими чиновниками та великими підприємствами. Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

Як стало відомо, приєднатися до Інвестиційної ради можуть українські та закордонні компанії. Разом вони будуть розробляти стратегію взаємовигідного співробітництва і вирішувати бюрократичні проблеми.

"Мета Інвестиційної ради — налагодити конструктивний діалог між владою та підприємцями. Хочемо з перших вуст дізнаватися про складнощі, які має бізнес. Разом зможемо створити сприятливі умови роботи. Коли топ-менеджери не думають, як подолати бюрократичні або корупційні перепони, а весь свій час і енергію спрямовують на розвиток справи", — підкреслив голова обладміністрації Олександр Бондаренко.

Подати заявку на участь бажаючі можуть у спеціальній анкеті, опублікованій на сайті Дніпропетровської обласної адміністрації.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпровській міськраді студенти спробували себе в ролі чиновників. Вони могли познайомитися з роботою шести департаментів, в тому числі торгівлі і реклами, контролю за парковками, транспорту і транспортної інфраструктури.

"Ми вирішили провести ознайомлювальний захід "День місцевого самоврядування в міській раді", щоб залучити молодь до процесів місцевого самоврядування і ще раз підкреслити, що Дніпро — відкрите місто і ми готові показувати абсолютно всю свою роботу. Хочеться, щоб люди після того, як побачили все, розповіли про враження і, може, підказали нам щось корисне", — зазначила заступник директора департаменту гуманітарної політики Дніпровського міськради Дарія Біла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися