У Дніпропетровській області 72 снігоприбиральні машини розчищали від снігу державні дороги

У загальній складності, комунальникам вдалося обробити майже 1,5 тисячі кілометрів шляху

У Дніпропетровській області комунальники всю ніч розчищали від снігу дороги державного значення. З наслідками незначною негоди боролися 72 одиниці техніки. Про це повідомляє прес-служба автомобільних доріг в області.

Так, вночі 10 січня всю територію Дніпропетровської області осипав невеликий шар снігу. Його розчищали 72 одиниці снігоприбиральної техніки. У загальній складності, комунальникам вдалося обробити майже 1,5 тисячі кілометрів шляху.

"Шановні водії, будьте уважні, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанцію, швидкісний режим і не заважайте роботі спецтехніки", — підкреслили в прес-службі автомобільних доріг Дніпропетровської області.

Нагадаємо, на вихідні синоптики передають погіршення погодних умов — в Дніпрі буде йти дощ зі снігом, можливий туман.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі відбувся міський фестиваль-конкурс української народної пісні "Різдвяні дзвіночки". У ньому взяли участь 179 школярів у віці від 10 до 16 років з 22 установ загальної середньої освіти міста.

Свою творчість продемонстрували хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти. У мерії зазначають: мета заходу — залучення дітей до вивчення традиційної української пісні.

Фото: Інформатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися