У Дніпропетровській філармонії виступатиме "Піккардійська терція" і незрячі діти

В рамках концерту глядачі почують дев'ять нових різдвяних пісень

У Дніпрі 17 січня відбудеться прем'єра соціального проекту "Казка на білих лапах". Концерти проходять у різних містах України — на сцені виступають артисти "Піккардійської терції" і незрячі діти. Серед учасників — і 11-річна дніпрянка Марія Токар. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської обладміністрації.

Так, у рамках концерту глядачі почують дев'ять нових різдвяних пісень, які разом з артистами вертепу виконають незрячі діти.

"Юні дарування у віці від чотирьох до 12 років з різних куточків України: Дніпра, Львова, Рівного, Миколаєва, Івано-Франківська, Херсона. Кожного, хто відвідає концерт в обласній філармонії 17 січня, чекає мегапозитивное враження та незабутні емоції", — зазначила начальник управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Зазначимо, що кошти, зібрані від продажу квитків, підуть на організацію концертного туру артистів по Україні і на друк літератури шрифтом Брайля. Крім того, гроші будуть перераховані на виробництво кіно та мультфільмів для незрячих дітей.

Захід відбудеться 17 січня у Дніпропетровській обласній філармонії ім. Когана. Початок о 19:00.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі відбувся міський фестиваль-конкурс української народної пісні "Різдвяні дзвіночки". У ньому взяли участь 179 школярів у віці від 10 до 16 років з 22 установ загальної середньої освіти міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися