В психоневрологічному інтернаті під Дніпром створив сучасну котельню

На роботи з обласного бюджету було виділено майже 6 млн гривень

У Широківському районі Дніпропетровської області підрядники реконструювали котельню Стародобровольского психоневрологічного інтернату. Роботи тривали два роки. За цей час робітники замінили котли, а також проклали нову теплотрасу. Про це повідомили в департаменті соцзахисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

Так, у департаменті розповіли, що на роботи з обласного бюджету було виділено майже 6 млн гривень. Зараз котельня працює на повну потужність і виробляє потужність в 1106 гігакалорій. Для порівняння, до реконструкції в приміщеннях, що обігріваються котельні, було 19 градусів, зараз — 22.

"У ході робіт замінили два котла, які раніше постійно виходили з ладу, на сучасні, німецького виробництва. Проклали нову теплотрасу. Тепер у закладі тепло, немає перебоїв з гарячою водою", — підкреслили в Дніпропетровській обладміністрації.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що жителі Дніпропетровської області, які тимчасово знаходяться без роботи, тепер можуть приєднатися до освітнього проекту від Державної служби зайнятості (ДСЗ). На ньому безробітні місцеві жителі пройдуть курси, які допоможуть їм покращити власні професійні навички.

Фото: прес-служба Дніпропетровської обладміністрації


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися