У Дніпрі мер міста Борис Філатов відсторонив від посади свого заступника з-за підозри в крадіжці 25 млн гривень

Крім того, він запропонував залишити посаду начальника управління освіти Дніпровського міськради Оксані Салогуб

Міський голова Борис Філатов, у зв'язку з тим, що його підлеглим Служба безпеки України висунула підозра у розкраданні бюджетних коштів, відсторонив від посади профільного заступника Олександра Шикуленко. Про це мер міста написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, за словами Бориса Філатова, зроблено це до остаточного розгляду по справі про привласнення чиновниками 25 млн гривень. Крім того, він запропонував залишити посаду начальника управління освіти Дніпровського міськради Оксані Салогуб.

не зовсім не подобається ситуація в гуманітарній сфері. Тому, до остаточного розгляду у цій справі, я отстраняю від посади свого профільного заступника з гуманітарного блоку Олександра Шикуленко. Олександр Віталійович, в минулому висококваліфікований юрист, і думаю, що зможе з часом довести, що звинувачення на адресу його підлеглих є голослівними. Також я пропоную залишити посаду начальника управління освіти пані Сологуб", — написав на своїй сторінці в мережі Борис Філатов.

Зазначимо, що на місце Оксани Салогуб міський голова пропонує директорам шкіл висунути свого кандидата. Для цього він призначив працівникам сфери освіти дві особисті зустрічі.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що за інформацією правоохоронців, керівники одного з департаментів Дніпровського міськради присвоїли 25 млн гривень, які були спрямовані на капітальний ремонт і реконструкцію міських дитячих садочків та шкіл.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися