У Дніпрі 16 січня тимчасово припинить рух міський електротранспорт

Пов'язано це з ремонтом трамвайних колій на перехресті вулиці Миру та вулиці Миколи Міхновського

У Дніпрі 16 січня на житловому масиві Лівобережний-3 призупиниться рух електротранспорту. Пов'язано це з ремонтом трамвайних колій на перехресті вулиці Миру та вулиці Миколи Міхновського. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, трамвай №18 закінчить роботу раніше, а трамвай №19 їздитиме за зміненим маршрутом: від площі Старомостовой до Дніпровського електровозобудівного заводу. У свою чергу тролейбуси №20 будуть слідувати від Європейської вулиці до вулиці Berezinski.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що відтепер дніпровські тролейбуси будуть виглядати ідентично один одному, адже їх почали стилізувати під єдиний дизайн. Тепер усередині тролейбуси будуть прикрашені різнобарвною навігацією, а зовні — міський символікою.

Як розповіли в прес-службі Дніпровського міськради, в салоні тепер городяни побачать інформаційні позначення трьох кольорів: жовтого, синього і червоного. Кольори допоможуть городянам оплачувати проїзд, проінформують про безпеку, а також про евакуаційних ситуаціях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися