У Дніпропетровській області закінчують реконструкцію сучасної школи

Школа не оновлювалася майже 50 років — після реконструкції вчитися в ній будуть 900 учнів

У Дніпропетровській області до фінішу підходять роботи з реконструкції опорної школи — частина дітей у ній вже навчається в оновлених і сучасних класах. Про це повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, реконструкція школи проводиться вперше за 50 років. Підрядники вже термомодернизовали будівлю, замінили комунікації та встановили нову систему опалення. Фасад пофарбували в жовтий колір, в кабінетах замінили парти, постелили нову підлогу і встановили проектори: у школі тепер працюють мультимедійні кабінети фізики, хімії, біології та географії. Крім того, будівельники відновили і спортивний зал.

"Сучасні школи, дитсадки та лікарні — наше пріоритетне завдання. Реконструюємо соціально важливі об'єкти по всій області. В тому числі і Ілларіонівську опорну школу. Зараз завершення її реконструкції з нетерпінням чекають майже 900 учнів", — розповів голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко.

UMFli69sdvi39V3gYNNWGZzVm.jpg

WTyasg0iCBec9hxw-OnEAPiII.jpg

tgnG1tXVLd4BZmmZWiJehdU7c.jpg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області підприємці зможуть співпрацювати з владою. Для цього в обладміністрації формують Інвестиційну раду, яка налагодить діалог між місцевими чиновниками та великими підприємствами.

Фото: прес-служба Дніпропетровської обладміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися