У Дніпрі медики врятували життя українського героя, отримав снайперське поранення на Донбасі

В результаті поранення Роман втратив близько двох літрів крові

У Дніпро з кульовим пораненням доставили українського військового, отримав важке снайперське поранення біля селища Водяне Донецької області. Лікарям вдалося врятувати життя 41-річного чоловіка. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Так, в результаті снайперського поранення Роман втратив близько двох літрів крові. Крім того, куля розірвала чоловікові плечову артерію, і розбила грудну клітку. Медики 61-го військового мобільного госпіталю стабілізували стан бійця, зупинивши кровотечу. Після чого його прооперували в Дніпрі.

"Романом 41 рік, він з Луцька. З нетерпінням чекає зустрічі з дружиною, донькою Євою, сином Северином і мамою. Як пам'ять, просить забрати кулю, яка ледь не позбавила його життя. Давати віру понівеченим, втілювати мрії, знаходити все добре в людях допомагають сестри і лікарі Мечникова", — написав у соцмережі Сергій Риженко.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що Дніпро доставили важко пораненого українського воїна, який отримав мінно-вибухового поранення в селищі Широкіно. За життя бійця всю ніч боролися лікарі обласної лікарні ім. Мечникова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися