У Дніпрі розповіли, де пройдуть святкові купання на Водохреща

На місцях працюватимуть наряди ДСНС, поліція і медики

У Дніпрі визначено 10 офіційних майданчиків, де будуть проходити водохресні купання. Чотири з них відкриють на прохання релігійних організацій. Про це повідомив заступник директора департаменту громадського порядку та цивільного захисту Дніпровського міськради Максим Джихур.

Так, офіційні місця обладнані в парку Сагайдак, на території храму Різдва Пресвятої Богородиці (вул. Набережна Заводська, 96), на озері на житловому масиві Червоний камінь, на пляжі на Монастирському острові, на території Свято-Андріївського храму (ж / м Перемога, вул. Набережна Перемоги, 59-А ), біля Палацу культури "Північний" (берег Самари, човнова станція "Сом").

"Саме в цих місцях буде повністю обстежено дно водойм, забезпечено чергування працівників ДСНС, поліції і медичних служб, які у разі необхідності зможуть надавати допомогу", — зазначив Максим Джихур.

Крім того, на прохання релігійних організацій відкриють ще чотири локації: на території Храму на честь Собору іонна Хрестителя (вул. Сичеславская Набережна, 27-д), біля храму Святителя Миколая (Монастирський острів, вул. Монастирська, 1), а також біля храму ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Втіха" (вул. Набережна Перемоги, 37-д) і на території Культурно-етнографічного клубу "Січ" (вул. Набережна Перемоги, 134).

Святкові гуляння пройдуть і на пляжі парку "Сагайдак. Там встановлять сцену, на якій виступатимуть місцеві творчі колективи.

"В 11:00 відбудеться служба. У той же час ми дбаємо і про комфорт мешканців. На пляжі буде стояти намет, буржуйки для обігріву і фуд-корт. Ми запрошуємо всіх городян. Місця достатньо для паркування автомобілів, для святкування, і для занурення", — підкреслив директор КП "Етнографічні парки Дніпра" Дмитро Каюк.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі під слідство відправили чиновників міської ради, які підозрюються у привласненні 25 млн гривень. Вкрадені кошти були призначені для ремонту дитячих садочків та шкіл.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися