У минулому році майже 800 учасників АТО оздоровилися на українських курортах

Оздоровлення включає: лікувальну фізкультуру, фізіопроцедури, мінеральні води і грязьові ванни

На різних українських курортах в 2019 році оздоровились 741 учасник АТО і ОНС з Дніпропетровської області. Захисники відпочили на морі, на гірських здравницях і профілакторіях. Про це повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, курс оздоровлення розрахований на 18 днів. Він передбачає цілий комплекс послуг: лікувальну фізкультуру, фізіопроцедури, мінеральні води, грязьові ванни.

"Процедура отримання безкоштовних путівок у санаторії нескладна. Спочатку АТОшники повинні отримати довідку у свого сімейного лікаря, потім — написати заяву в управлінні соцзахисту за місцем реєстрації, надати копію посвідчення і документів, що підтверджують безпосередню участь в АТО і ООС. Далі, в залежності від медичних показань, вибрати лікувально-оздоровчий заклад. Кошти на оздоровлення захисників виділяють з держбюджету", — розповіли в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської обладміністрації.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці, спільно з обласними чиновниками, борються з нелегальними заправками. За два тижні вони закрили 76 точок, які працювали без необхідних на те дозвільних документів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися