У Дніпропетровській області очікується туман і до семи градусів морозу

У вівторок і в середу очікуються пориви вітру до 15-20 метрів в секунду

У Дніпропетровській області 20 січня очікується туман — видимість на дорозі складе 100-300 метрів. Істотних опадів не очікується. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології.

Так, перша половина робочого тижня погодними примхами не ознаменується. Очікується мінлива хмарність, температура повітря вночі опуститься до семи градусів, а от вдень підніметься до двох градусів вище нуля. При цьому у вівторок і в середу очікуються пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі, з зв'язку з поганою погодою, патрульні поліцейські закликають водіїв бути більш уважними на дорозі.

Так, під час туману або дощу, в першу чергу, необхідно знизити швидкість — вона повинна бути в два рази менше, ніж довжина видимої дороги.

"Наприклад, при видимості в 20 метрів, швидкість повинна бути не більше 10 км/ч. Їдьте спокійно. Намагайтеся обійтися без обгонів і випереджень. Тримайте дистанцію. І чим більше вона буде, тим краще. Позначте себе. Увімкніть ближнє світло фар. Ідеальним буде наявність противотуманок. Але за умови, що вони правильно встановлені і оптимально відрегульовані", — повідомили в прес-службі патрульної поліції області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися