У Дніпрі вшанували пам'ять загиблих захисників Донецького аеропорту

Вшанувати пам'ять героїв прийшли військовослужбовці, волонтери, студенти та просто небайдужі мешканці області

У Дніпрі на території вуличної експозиції Музею АТО пройшов вечір пам'яті загиблих захисників Донецького аеропорту. Захід приурочили до п'ятої річниці завершення оборони аеродрому. Вшанувати пам'ять героїв прийшли військовослужбовці, волонтери, студенти та просто небайдужі мешканці області. Про це повідомили в управлінні з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.

"За стійкість і незламність українських захисників Донецького аеропорту назвали "кіборгами". Не витримували бетон і метал, а наші воїни трималися до останнього. Вони 242 дня захищали від бойовиків стратегічно важливі термінали аеропорту. На вечорі пам'яті люди виклали зі свічок це символічне число. Після урочистої частини відбувся показ документального фільму про оборону аеродрому", — розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської обладміністрації Наталія Коршун.

Зазначимо, що сьогодні, 20 січня, в 19:00 на Алеї пам'яті, біля Дніпропетровської ОДА, відбудеться панахида за загиблими.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в області з грудня 2019 року закрили 383 нелегальні гральні заклади. У поліції за фактом незаконної діяльності відкрили 61 кримінальне провадження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися