Дніпровські спортсмени на чемпіонаті України з п'ятиборства заробили золото, срібло і бронзу

За підсумками чемпіонату буде сформована команда, яка побореться за олімпійські ліцензії

У Києві завершився зимовий чемпіонат України з сучасного п'ятиборства. Спортсмени з Дніпропетровської області завоювали одну золоту, три срібні та одну бронзову медаль. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

У командному заліку перше місце посіли юніори. Чоловіча збірна команда юніорів завоювали срібні медалі. В особистому заліку "срібло" завоювали Марія Зінченко та Олександр Шелест. Третє місце — у майстра спорту України міжнародного класу Владислава Рыдванского. Всього в змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з різних областей країни, а також з Аргентини та Молдови.

"Чемпіонат України — це основні внутрішні змагання для кожного спортсмена. За їх підсумками визначають, хто буде представляти країну на кубках світу. Наші п'ятиборці показали гідну підготовку і отримали хороші результати", підкреслили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської обладміністрації.

Зазначимо, що за підсумками чемпіонату буде сформована команда, яка побореться за олімпійські ліцензії.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області українські військові, які брали участь в АТО і ООС, можуть отримати гарант 1000 євро від Євросоюзу на запуск свого бізнесу.

Фото: прес-служба Дніпропетровської обладміністрації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися