У Дніпрі ветеранів АТО запрошують на сучасну сатиричну комедію про "не бравого" солдата

В основу вистави лягло твір учасника АТО / ОНС Віталія Запечи

Волонтерів та ветеранів АТО / ОНС Дніпропетровської області запрошують в Дніпровський драматичний театр ім. Т. Шевченка на прем'єру вистави "Пригоди "не бравого" солдата Шрамко". Його покажуть 29 січня о 18:30. Зообщила начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

Так, щоб отримати квитки на постановку безкоштовно, бажаючим необхідно пройти онлайн-реєстрацію.

"Із задоволенням продовжуємо добру традицію і запрошуємо в театр ветеранів АТО / ООВ, волонтерів і членів їх сімей від 16 років. На цей раз — на прем'єру. Тема вистави не залишить байдужим жодного українця — вона присвячена подіям на сході нашої країни", — розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

"Пригоди "не бравого" солдата Шрамко" — сучасна сатирична комедія. В основу вистави лягло твір учасника АТО / ОНС Віталія Запечи з позивним "Спілберг". Головну роль у виставі виконує ветеран добровольчого руху Ігор Кирильчатенко.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпро з кульовим пораненням доставили українського військового, отримав важке снайперське поранення біля селища Водяне Донецької області. Лікарям вдалося врятувати життя 41-річного чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися