Майже 1,5 тисячі спортсменів з Дніпропетровської області потрапили у національні збірні

В збірні з 38 олімпійських видів спорту потрапили 667 спортсменів області, 78 неолімпійських видів спорту — 790

Міністерство молоді та спорту України включило 1457 спортсменів з Дніпропетровської області до складу національних збірних команд. Вони — представники 116 видів спорту. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

В збірні з 38 олімпійських видів спорту потрапили 667 спортсменів області, 78 неолімпійських видів спорту — 790. Наші спортсмени також зможуть поборотися за путівку на XXXII літні Олімпійські ігри. Головна спортивна подія чотириріччя пройде в 2020 році в столиці Японії з 24 липня по 9 серпня. За попередніми даними, представляти Україну вже готуються 27 атлетів області. Змагання за олімпійську ліцензію триватимуть до травня, тому їх кількість спортсменів може збільшитися.

"Це спортсмени, які на всеукраїнських змаганнях посіли призові місця. Тепер вони будуть представляти наші збірні команди на юнацьких та дорослих міжнародних змаганнях", — підкреслили в управлінні.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що на різних українських курортах в 2019 році оздоровились 741 учасник АТО і ОНС з Дніпропетровської області. Захисники відпочили на морі, на гірських здравницях і профілакторіях. Так, курс оздоровлення розрахований на 18 днів. Він передбачає цілий комплекс послуг: лікувальну фізкультуру, фізіопроцедури, мінеральні води, грязьові ванни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися