У Дніпрі в центрі соціального обслуговування розширили перелік надаваних послуг

Тепер у терцентрі будуть проводити фізіотерапевтичні процедури в оздоровчо-профілактичних цілях

У Дніпровському міському територіальному центрі соціального обслуговування розширили послуги денного догляду та соціальної адаптації. Для підопічних центру будуть проводити фізіотерапевтичні процедури в оздоровчих цілях. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Раніше послуги денного догляду соцадаптації були припинені через колізії в законодавстві — все наявне обладнання не застосовувалося. Тепер у терцентрі будуть проводити фізіотерапевтичні процедури в оздоровчо-профілактичних цілях.

Зокрема, відвідувачі центру зможуть безкоштовно робити профілактичні процедури: електрофорез, магнітотерапію, ультразвук, електросон, тубус-кварц.

Зазначимо, що філії Дніпровського міського територіального центру соціального обслуговування працюють у кожному районі. На сьогодні заклад обслуговує близько 11 тисяч одиноких пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Зокрема, він надає: догляд удома, денний догляд, соціальну адаптацію, паліативний / хоспісної догляд, а також соціально-побутові, психологічні та соціально-медичні послуги.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що у Києві завершився зимовий чемпіонат України з сучасного п'ятиборства. Спортсмени з Дніпропетровської області завоювали одну золоту, три срібні та одну бронзову медаль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися