У центрі Дніпра ветерани АТО, кадети, волонтери та активісти влаштували флешмоб

Учасники флешмобу заспівали державний гімн і хвилиною мовчання вшанували пам'ять українців

У Дніпрі до Дня Соборності України влаштували флешмоб. У ньому взяли участь представники національно-культурних і громадських організацій, ветерани та учасники АТО / ООВ, кадети Дніпровського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та мешканці міста. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, у центрі міста учасники флешмобу заспівали державний гімн, хвилиною мовчання вшанували пам'ять українців, загиблих на сході нашої країни, а також залишили кольорові відбитки долонь на карті України.

"Обриси карти нашої держави створені з слова "соборність", яке написано на різних мовах. І саме на цій карті залишають кольорові відбитки долонь всі ті, хто вважає себе громадянином цієї держави, підтримує його і виступає за єдність. Таким чином, хочемо показати, наскільки ми дружні. Ми всі — за незалежну і неподільну Україну", — розповів начальник управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровського міськради Максим Лещенко.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що Міністерство молоді і спорту України включило 1457 спортсменів з Дніпропетровської області до складу національних збірних команд. Вони — представники 116 видів спорту.

Фото: прес-служба Дніпровського міськради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися