У Дніпропетровській області з'явився онлайн-атлас з родовищем корисних копалин

Інвестиційний атлас надрокористувача стане зручним путівником для інвесторів

В Україні створили Інвестиційний онлайн-атлас надрокористувача. Атлас містить дані про родовища корисних копалин в різних куточках України, в тому числі і у Дніпропетровській області. Така інформація буде корисною в першу чергу для потенційних інвесторів, повідомили в департаменті екології і природних ресурсів Дніпропетровської ОДА.

"Інвестиційний атлас надрокористувача — зручний путівник для інвесторів. Підприємці зможуть придбати вибрані родовища на відкритому аукціоні. Електронні торги будуть проводитися кожні два місяці. Перші плануються вже на березень", — розповіли у департаменті екології і природних ресурсів Дніпропетровської ОДА.

Всього в атласі 85 недрообъектов. Їх розподілили за видами корисних копалин: вуглеводневу сировину, металеві і неметалеві корисні копалини, підземні води, тверді горючі корисні копалини, дорогоцінні й напівкоштовні камені.

Інвестиційний атлас надрокористувача створили в Державній службі геології та надр України. До роботи долучились також держпідприємства "Геоінформ України", "Укргеофізика", компанія "Надра України" і Український державний геологорозвідувальний інститут.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що у Києві завершився зимовий чемпіонат України з сучасного п'ятиборства. Спортсмени з Дніпропетровської області завоювали одну золоту, три срібні та одну бронзову медаль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися