У партії «Опозиційна платформа - За життя» присоромили депутатів Дніпропетровської облради за червоно-чорний прапор

На думку голови фракції ОПЗЖ Дніпровського міськради Сергія Нікітіна, депутати облради приймають малозрозумілі і малокорисні для жителів Дніпропетровської області рішення

Найбільша фракція Дніпропетровської облради - Оппоблок - яку представляють 44 депутати, не здатні відстояти позицію своїх виборців. Таку заяву зробив лідер фракції "Опозиційна платформа - За життя" Дніпровського міської ради Сергій Нікітін.

"Вже минуло три тижні, як червоно-чорний прапор з'явився біля Дніпропетровської обласної ради. Весь цей час депутати облради збираються під цим прапором і приймають малозрозумілі і малокорисні для жителів області рішення. 44 депутата Оппоблока від Олександра Вілкула не здатні відстояти позицію людей, яких представляють. Це найбільша фракція – і вони не діють! Це ганьба!", - говорить у своєму зверненні Нікітін.

За його словами, депутати від партій Юлії Тимошенко та Петра Порошенка сьогодні "раптом стали "слугами народу" і засідають під червоно-чорним прапором, а не під державним прапором України. Між тим, каже Нікітін, історія червоно-чорного прапора містить чимало двозначностей.

"Може, в цьому криється причина, чому вони приймають незрозумілі нам рішення? Це зовсім не ті рішення, які потрібні нашій країні, нашій батьківщині, громадянам нашої країни. Люди, яких ми, громадяни України, обрали представляти наші інтереси в обласній раді, не можуть збиратися ні під яким іншим прапором, крім державного прапора України. І єдині інтереси, які вони повинні захищати і відстоювати саме під державним прапором – це інтереси нашої країни!", - резюмував Сергій Нікітін.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися