Збирав гроші на лікування дитини: у Дніпропетровській області засудили цинічного шахрая

У загальній складності, шахраю вдалося обдурити 20 осіб — вони переказали йому понад 37 тисяч гривень

У Дніпропетровській області до трьох років в'язниці засудили хлопця, який в інтернеті збирав гроші нібито на лікування хворої дитини. На небайдужих городянах шахрай заробив понад 37 тисяч гривень.

Як стало відомо, ще в серпні минулого року хлопець розмістив в мережі оголошення про збір грошей на лікування дитини. При цьому в публікації він вказав реальні фотографії дитини, якій потрібна термінова медична допомога, а також свої контакти і номер картки для перерахунку коштів. У загальній складності, шахраю вдалося обдурити 20 осіб — вони переказали йому понад 37 тисяч гривень.

"Вироком Жовтневого районного суду Дніпропетровська, 27-річний громадянин визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 ("Шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки") КК України. Суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі", — повідомили в прес-службі прокуратури області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив у міліцію про замінування однієї з держустанов у Самарському районі міста — громадянин погрожував підірвати будівлю.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися