Коронавірус у Дніпропетровській області не відступає: скільки нових хворих

У Дніпропетровській області збільшилося число нових хворих на коронавірус

У Дніпропетровській області за останню добу на коронавірус захворіли дев’ять осіб, тоді як вчора таких було дві. Про це інформує прес-служба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Так, нові випадки COVID-19 зафіксували у п’яти мешканців Дніпра, двох жителів Жовтих Вод, по одному – Кривого Рогу та Солонянського району.

Зокрема, в обласному центрі – у Дніпрі - станом на сьогодні офіційно зафіксовано 553 випадки захворювання на коронавірус. З цього числа 497 людей вже одужали. Як повідомили у міській раді, четверо пацієнтів 21-ї лікарні з підозрою на інфекцію очікують на результати обстеження, але жоден з пацієнтів не підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Усього ж на нині на Дніпропетровщині зафіксували 1155 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. А от подолали хворобу вже 1045 мешканців області, при цьому, нових одужань за добу немає. Тоді як ще одна людина померла, смертність за увесь період – 24 людини.

Як повідомлялося раніше, статистика засвідчила, що Дніпропетровська область очолила рейтинг міст України за частотою ДТП із постраждалими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися