Дніпропетровщина отримала нового главу поліції

Відомо, хто став новим начальником поліції Дніпропетровської області

Після скандалу в Павлограді, де поліцейські підозрюються у катуваннях, у Мережі не вщухали чутки, що керівник поліції Дніпропетровської області буде змінений. Сьогодні, 15 липня, наказом голови Національної поліції України т.в.о. начальника ГУНП в Дніпропетровській області призначено полковника поліції Анатолія Щадило. Про це йдеться у повідомленні облуправління Нацполіції.

Так, нового керівника поліції Дніпропетровської області представив заступник голови Національної поліції України Олексій Руденко. Повідомляється, що до призначення Анатолій Щадило обіймав посаду начальника ГУНП в Хмельницькій області. На цій посаді полковник поліції ніс службу з  вересня  минулого року. Зазначається, що Анатолій Щадило пройшов шлях від оперуповноваженого до керівника обласного підрозділу. На роботі в органах внутрішніх справ він з 1997 року.

Додамо, що до нього місце глави ГУНП у регіоні займав Володимир Огурченко.

Як повідомлялося раніше, у Дніпрі затримали наркоділера за хабар поліцейському. Так, чоловік пропонував 130 тис. грн поліцейському, але той відмовився і викликав колег для затримання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

22 січня 2021, 22:22

Начальник ГУНП В Днепровской области Анатолий Щадило. Достоверно зная, что следователь следственного Управления Днепра, Кристина Овчинникова. Пользуясь служебным положением, умышленно в личных интересах и интересах установленного преступника, вопреки интересам службы, два с половиной месяца укрывала уголовное преступление. Что документально подтверждено следственным управлением МВД Украины и прокуратурой. Возникает вопрос: Какая же должна быть выгода у гражданина А. Щадило, чтобы укрывать должностные преступления? И сколько еще времени он собирается это делать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися