У Дніпропетровській області 33 жінки отримали звання "Мати-героїня"

Звання присвоюється за народження та виховання до 8-річного віку п'ятьох і більше дітей

В Дніпропетровській області понад 30 жінок отримали звання "Мати героїня". Разом з тим, дніпрянкам призначили грошову винагороду в розмірі 19 тисяч гривень. Про це повідомили в департаменті соціального захисту обладміністрації.

Як стало відомо, в нашій області звання "Мати героїня" отримали 33 жінки. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський. Воно присвоюється за народження та виховання до 8-річного віку п'ятьох і більше дітей.

"В 2019 році почесне звання отримали вже 49 жінок з Дніпропетровщини. Загалом в області понад 2,7 тисяч матерів-героїнь", — підкреслили в департаменті.

Відзначимо, що всього в нашій країні звання отримали 847 жінок.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що у Дніпропетровській області для студентів створять енерго-інноваційний хаб, в якому для учнів і досвідчених професіоналів будуть проводити семінари з інновацій та енергоефективних технологіям.

Енерго-інноваційний хаб, який створюють у рамках проекту "Реформи в сфері енергоефективності в Україні", відкриють на базі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Всього в Україні незабаром з'явиться три таких хаба: в Дніпрі, Харкові та Чернігові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися