У Дніпро доставили тяжкопораненого бійця ООС

У військового попереду дороге і тривале лікування

У Дніпро вчора, 20 липня, доставили тяжелораненного бійця ООС. Хлопця доставили на військовому літаку, після чого відвезли в лікарню ім. Мечникова. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook радник голови ОДА Тетяна Губа.

Чиновниця повідомила, що пораненого бійця вже оглянули лікарі. Офтальмолог розповіла, що хлопець не втратив зір, як передбачалося раніше, але лікування буде дорогим.

На борту вертольота, який прибув до Львова, знаходилися ще два бійці, які потребують медичної допомоги. Їх відправили у військовий госпіталь.

Раніше "Коментарі" писали, що недалеко від міста Дніпро сталася серйозна аварія. 20 липня, колона військової техніки їхала із Запоріжжя в бік Харкова по Сімферопольській трасі. У цей момент з колони на зустрічну смугу руху виїхав ЗІЛ і врізався в Daewoo Lanos. Військовий автомобіль ЗІЛ виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковим автомобілем Daewoo Lanos. У результаті ДТП загинули водій і 12-річна пасажирка автомобіля Lanos, ще 3 пасажири перебувають у важкому стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися