Сергій Нікітін провів зустріч з волонтерами Дніпра

Сергій Нікітін організував "круглий стіл" з людьми, які щодня стикаються з людськими бідами й проблемами, для обговорення найбільш важливих питань, що хвилюють жителів Дніпра

Керівник Дніпровської міської парторганізації "Опозиційна платформа - За життя" Сергій Нікітін провів зустріч з волонтерами Дніпра на честь Всесвітнього Дня гуманітарної допомоги. За "круглим столом" зібралися люди, які відгукнулися на заклик команди Дніпровської партійної організації "ОПЗЖ" і стали волонтерами Центру соціальної відповідальності, структури, створеної партійною командою для допомоги людям похилого віку під час карантину. До зустрічі приєдналися й активні дніпряни, для яких важлива участь у розвитку рідного міста.

picture

На порядку денному "круглого столу" - обговорення з волонтерами, як з людьми, які щодня стикаються з людськими бідами і проблемами найбільш важливих питань, що хвилюють городян.

"Ми вирішили зібратися з волонтерами, з якими познайомилися під час найжорсткіших обмежень, пов'язаних з карантином, на базі майданчика Центру соціальної відповідальності, - каже Сергій Нікітін. - Тоді, ми всі разом допомагали нашим пенсіонерам уберегтися від ризику заразитися на коронавірус. Хотілося ще раз відзначити, що це ті самі добрі люди, які віддають частинку себе, незалежно від труднощів. І в будь-якій складній ситуації ми можемо на них розраховувати. Ще раз хотілося відзначити, що це добро не забувається, ми дуже раді, що ми познайомилися і будемо продовжувати разом взаємодіяти. І вже не тільки в складних ситуаціях, а сподіваюся, і з хороших приводів".

picture

Учасники круглого столу обговорили й бачення подальшої роботи міської влади та її взаємодії з волонтерами: на що потрібно звернути увагу в першу чергу, за якими напрямками посилити роботу перш за все.

"Нам вдалося поговорити з людьми, активними городянами, які своїми очима бачать, вухом слухають, що сьогодні важливо для людей у дворах, у квартирах, в сім'ях, що потрібно поміняти в роботі міської влади, щоб місто розвивалося для городян, щоб фактично дніпряни почали відчувати від політики користь особисто для себе", - розповів керівник Дніпровської міської парторганізації "Опозиційної платформи - За життя".

Сергій Нікітін вважає, що зустріч за "круглим столом" пройшла досить продуктивно і питання, підняті дніпрянами, міська команда ОПЗЖ обов'язково прийме до розгляду.

picture

"Волонтерами було висловлено багато цікавих, нових ідей, на яких необхідно зробити пріоритети, які необхідно врахувати при визначенні фінансування на черговий період в умовах завтрашнього розподілу міського бюджету на наступний рік. Це потрібно зробити для того? щоб ті галузі або ті втрачені школи та напрямки, які чи то розвивали нашу молодь, то чи забезпечували соціальну зайнятість пенсіонерів поза домом, а на вулицях, вона відродилася і почала нести ту користь, яка сьогодні необхідна нашим жителям", - підсумував Нікітін.

Всім учасникам "круглого столу" він вручив грамоти зі словами подяки за допомогу та співробітництво в умовах жорсткого карантину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися