"Пригоди сніговика" і "Вінні Пух": у Дніпрі для дітей влаштують безкоштовний казковий марафон

Дітвору чекають солодкі подарунки та вистави, які покажуть в різних куточках міста

У Дніпрі городянам до новорічних свят зробили приємний сюрприз: з 19 по 25 грудня у різних районах міста пройдуть безкоштовні святкові вистави для дітей. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Так, в рамках заходів театрали покажуть мюзикл "Холодне серце королеви", постановку "Маленька чарівниця", казку "Вінні Пух та його друзі" та новорічний спектакль "Пригоди сніговика". Крім того, на дітвору чекають солодкі подарунки.

"Цього року ми підготували новорічний сюрприз  це дитячі святкові вистави за участю найкращих творчих колективів міста.  Уперше цього року кожна дитина, яка відвідає захід, отримає солодкий подарунок. Нам хочеться, щоб задоволення від свят було у цілої родини, адже вистави буде приємно переглянути і дітям, і дорослим. А солодкі подарунки — це незмінна радість для дитини, особливо під час новорічних свят", — розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Відзначимо, щоб отримати солодкий сюрприз, батькам дитини необхідно зареєструвати на сайті "Народної філармонії". Там же охочі зможуть дізнатися розклад вистав.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що міських архітекторів запрошують на всеукраїнський форум "Міста України — 2019". На захід з'їдуться кращі архітектори з Києва, Харкова, Одеси, Вінниці, Тернополя та Львова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися