Не мовчати, а розповідати про проблеми: у Дніпрі відбулася акція "Дій проти насильства"

Поліцейські закликали городян не мовчати про свої проблеми, а також роздавали їм інформаційні буклети

У Дніпрі в рамках акції "16 днів проти насильства" пройшов захід, на якому городян закликали не боятися розповідати про домашнє насильство. Крім цього, бажаючих консультували психологи та юристи. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, захід "Дій проти насильства" відбувся біля обладміністрації на проспекті Олександра Поля. Поліцейські управління превентивної діяльності закликали городян не мовчати про свої проблеми, а також роздавали їм буклети, в яких міститься вся необхідна інформація: куди звертатися у разі виникнення домашнього насильства. Крім того, дніпрянам розповіли, якими соціальними послугами вони можуть користуватися.

"На одній з локацій консультанти юридичної допомоги надавали правові консультації. Фіналом заходу став флешмоб за участю курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які виклали фігуру у формі серця", — розповіли в прес-службі Нацполиции області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі городяни можуть приєднатися до незвичайної акції "Миколай про тебе не забуде", мета якої — привітати маленьких дніпрян з новорічними святами.

Фото / відео: прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися