Міноборони повернуло 740 гектарів земель полігону на Дніпропетровщині

У Міністерстві зазначають, що земля була вилучена у власність громади незаконно

Міністерство оборони у взаємодії з Офісом протидії рейдерству повернули у власність оборонного відомства земельну ділянку на Дніпропетровщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міноборони.

За даними міністерства, місцеві депутати однієї з територіальних громад Дніпропетровщини 24 лютого 2022 року – у день початку повномасштабного вторгнення росії – незаконно вилучили й передали до комунальної власності дану земельну ділянку.

Йдеться про понад 740 гектарів земель полігону, розташованих у Дніпропетровської області.

Наразі скаргу МОУ повністю задоволено. Рішення про реєстрацію цієї землі за сторонніми особами в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно буде скасовано. Тепер вказана земельна ділянка використовуватиметься за призначенням.

Державний секретар Міноборони Людмила Дараган наголосила, що всі зібрані матеріали справи скерують до правоохоронних органів з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вранці на житломасиві у Дніпрі горіла квартира

Вранці рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на житловому масиві Сокіл-1 Соборного району міста Дніпро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримано ґвалтівника: подробиці

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом зґвалтування неповнолітньої дівчини (ч. 3 ст. 152 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, ввечері на одній із вулиць міста підозрюваний побачив 16-річну дівчину та почав переслідувати. Що було далі – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися