У Дніпрі за життям чотирилапих буде стежити координаційна рада з захисту тварин

В новостворену раду увійшли 25 представників зоозахисних організацій та волонтери

У Дніпрі за життям бездомних кішок та собак буде стежити координаційна рада з захисту тварин. Контролювати його роботу, а також зустрічатися з представниками ради раз в квартал буде міський голова Борис Філатов. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, в новостворену раду увійшли 25 представників зоозахисних організацій і волонтери. Стежити за життям чотирилапих у тому числі будуть зоозахисники з Кривого Рогу, Вінниці та Миколаєва.

"Хотілося б, щоб ми говорили про системні речі, які стосуються життя територіальної громади, без емоційних відступів. Те, що ми робимо в Дніпрі, що робить КП "Зооконтроль" робимо так, як повинно бути в кожному цивілізованому місті. Пропоную працювати в подальшому більш збалансовано і заснувати координаційну раду. Ми це робимо не тільки з любові до тварин, але і тому, що це правильно", — зазначив міський голова Борис Філатов.

В майбутньому для тварин планується купити пересувний стерилізаційний центр, а також інтернет-канал для комунікації з місцевими жителями.

Раніше портал "Дніпро. Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області суд відправив за ґрати чоловіка, який на очах дитини жорстоко убив курку. За цей громадянин отримав п'ять років в'язниці.

Фото: facebook.com



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися