У Дніпрі не всі маршрутки і автобуси готові до зими, — мерія

Міськрада влаштувала рейд, в ході якого перевіряє технічний і санітарний стан автомобілів

У Дніпрі представники мерії вийшли на рейд, у рамках якого перевіряють, наскільки готові міські маршрутки і автобуси до зими. Як з'ясувалося, до середини грудня не всі транспортні засоби замінили шини на зимові. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, під час рейду працівники департаменту транспорту і транспортної інфраструктури перевіряють технічний і санітарний стан автомобілів. На сьогоднішній день їм вдалося оглянути вже 80 машин. Зараз перевірки проходять в районі площі Вокзальній.

"Насамперед перевіряємо, чи стоїть на колесах зимова гума, адже безпека  на першому місці.  Минулої зими наша спецтехніка часто витягувала автобуси, що застрягли на підйомах. Цього сезону вже зняли з маршрутів шість автобусів, де не замінили літньої гуми. Ще три відправили у гараж з поламаними опалювальними пристроями", — зазначає спеціаліст сектору контролю та моніторингу виконання договірних зобов'язань департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися два легковики. В результаті чого постраждав чоловік — його госпіталізували в лікарню з травмою руки.

Фото: прес-служба Дніпровського міськради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися