До кінця року в Дніпро приїде 27 автобусів, які "знищать маршрутки"

Автобуси їдуть до нас з Німеччини, де вони раніше були у використанні

У Дніпро до кінця року приїде 27 автобусів великої місткості — вони замінять міські маршрутки. Всього в цьому році в наше місто завезли 75 автобусів, однак до травня 2020-го їх кількість збільшиться до 200. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

Так, до нас автобуси приїжджають з Німеччини, де вони раніше були у використанні. При цьому за якістю вони нітрохи не поступаються новим транспортним засобам.

очинаючи з серпня, парк перевізників поповнився на 75 автобусів великої місткості. До травня їх буде двісті. Двісті автобусів. Я впевнений, що в 2021 році місто Дніпро назавжди забуде таке ганебне явище, як "маршрутка". Тільки автобуси. Тільки великої місткості. І нехай поки ще не нові. Але до нових ми теж прийдемо. Але маршрутки ми знищимо", — написав Михайло Лисенко.

Ранее портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі представники мерії вийшли на рейд, у рамках якого перевіряють, наскільки готові міські маршрутки і автобуси до зими. Як з'ясувалося, до середини грудня не всі транспортні засоби замінили шини на зимові.

Під час рейду працівники департаменту транспорту і транспортної інфраструктури перевіряють технічний і санітарний стан автомобілів. На сьогоднішній день їм вдалося оглянути вже 80 машин. Зараз перевірки проходять в районі площі Вокзальній.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися