У Дніпрі місцеві жителі збираються прикрасити райони ялинками та іграшками

Встановити ялинку городяни хочуть в центрі 12 Кварталу — там же проходить і збір новорічних іграшок

У Дніпрі городяни вирішили встановлювати новорічні ялинки не тільки вдома, але і в своїх районах. Так, жителі 12 Кварталу збираються прикрасити центр району зеленою красунею. Про це вони повідомляють у соціальній мережі.

Як стало відомо, встановити ялинку городяни хочуть на вулиці Інженерній. Там же проходить і збір новорічних прикрас, якими буде прикрашена ялинка — іграшки місцеві жителі несуть в місцевий магазин зоотоварів.

лаштуємо свято, згадаємо колишню славу і давно забуті традиції, коли всі збиралися біля ялинки на новорічні свята, співали пісні і веселилися. Приємна новорічна метушня охоплює всіх без винятку. Пропоную почати збір новорічних прикрас-іграшок (саморобні або готові, старі чи нові, хто що може). Бажано великого розміру, але будемо раді всім. Іграшки, бажано, приносити які не б'ються", — зазначають організатори акції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі городянам до новорічних свят зробили приємний сюрприз: з 19 по 25 грудня у різних районах міста пройдуть безкоштовні святкові вистави для дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися