Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У місті Дніпро погода б’є усі температурні рекорди

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра.

 

Щодо погоди в місті, то наприкінці березня та на початку квітня вона б’є усі температурні рекорди. Наприклад, учора 2 квітня максимальна температура повітря у місті Дніпро досягла +25,9°С. Попереднє рекордне значення цього дня спостерігалось у 1888 році і становило +23.2° С.

Сьогодні у місті мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.  Температура по області 15-20°; по місту 17-19°.

На завтра синоптики прогнозують теж мінливу хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі  3-8°, вдень 16-21°,  по місту вночі 6-8°,  вдень 17-19°.

Начальник Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології Василь Гринчак зазначив, що температурна весна у Дніпрі та області почалася рано з 3 лютого, наприкінці березня була температура, яка характерна для початку травня.

Проте він зазначив, що у місті та на Дніпропетровщині ще будуть коливання температури у квітні, тому розсаду на городах висаджувати у ґрунт ще рано – є загроза заморозків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині чоловік, нехтуючи забороною, виловив багато риби: що йому буде

За допомогою сітки житель села Капулівка виловив понад 100 рибин карася сріблястого. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Чоловіка виявили вранці другого березня співробітники сектору водної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з рибоохоронним патрулем на прибережній зоні Каховського водосховища (Капулівська затока) в с. Капулівка Нікопольського району, під час патрулювання. Порушник здійснював вилов риби у брід забороненим знаряддям. Яке йому загрожує покарання – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися