Що буде з дорогами у Дніпрі: в міськраді прокоментували

Близько на 300 вулицях Дніпра цьогоріч оновлять дороги

Дніпро продовжує прощатись із аварійною ямковістю по всьому місту. Нині бригади працюють на просп. Свободи. Там асфальтують ями на ділянці від вул. Посполитої до Кайдацького мосту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ця ділянка є транзитом для великовантажного транспорту, адже у нас відсутня об’їзна дорога. Цей вид транспорту тут курсує майже цілодобово, тож, звісно, асфальт швидко руйнується. Щороку ми підтримуємо стан цієї дороги, виконуємо поточний ремонт, аби усунути аварійну ямковість. Роботи організовані у два етапи: спочатку ми ліквідували ямковість великими картами там, де вже не допомагає ямковий ремонт. На сьогодні ці роботи завершені. Другий етап – ремонтуємо маленькі ділянки. Усього ми вкладемо близько 2 тис. кв. м асфальтового покриття. Роботи плануємо завершити до кінця тижня", — розповів  заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

У Дніпрі вже відремонтували дороги гарячим асфальтом на 15 об’єктах загальною площею близько 30 тис. кв. м.

"Завдяки теплій зимі ми змогли на 80 об’єктах ліквідувати аварійну ямковість холодним асфальтом. Загальна площа – близько 4 тис. кв. м. Це дало змогу водіям комфортно пересуватись містом. А зараз завдяки сприятливим погодним умовам ми розпочали основний ремонт доріг у місті після зими. Нині аварійну ямковість ми усуваємо на просп. Свободи, вул. Великій Діївській, просп. Івана Мазепи, вул. Каруни, площа Вокзальній, просп. Сергія Нігояна та інших. У роботі задіяно 8 дорожніх бригад. Також розпочали комплексний ремонт дорожнього та тротуарного покриття на бульв. Слави, вул. Богдана Хмельницького, вул. Мільмана, де передбачено повну заміну бордюрного каменю, дорожнього та тротуарного покриття із забезпеченням безбар’єрного проходу маломобільних груп населення. Усього цьогоріч ми плануємо відремонтувати дороги на близько 300 вулицях Дніпра", — зазначив директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Олексій Самілик, який 3 квітня був черговим по місту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі нові табло відстежують не лише електротранспорт, а й автобуси

У Дніпрі встановлюють інформаційні табло нового покоління. Вони показують дані не тільки про рух трамваїв та тролейбусів, а й про автобусні маршрути. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради. Де їх встановлюють – читайте та дивіться за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра. Дивіться за посиланням.

Де сьогодні у Дніпрі не буде світла: адреси

4 квітня у місті Дніпро відключатимуть світло споживачам на 9 та 12 годин. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт, повідомляють у ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК".

Так,  4 квітня у м. Дніпро з буде подачу електроенергії буде припинено з 08:00 до 17:00 та з 08:00 до 20:00. Адреси – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися