Квартири за п’ять тисяч гривень у Дніпрі: де шукати

Довгострокова оренда квартир у Дніпрі зараз дуже актуальна

З початком повномасштабного вторгнення та у зв’язку з великою кількістю переселенців, у Дніпрі який став своєрідним форпостом, ціни на оренду квартир злетіли в рази. Варіантів у місті стає все менше, а багато власників вказують в оголошеннях, що квартиру не будуть здавати родинам з маленькими дітьми та тваринами.

У місті Дніпро є декілька сайтів, на яких можна знайти варіанти для довгострокової оренди квартири, як через ріелторів, так і від власників.

На сайті dimRIA.com за п’ять тисяч гривень на місяць можна знайти однокімнатні квартири з радянським ремонтом та мінімальною кількістю меблів та техніки, або і зовсім без спальних місць.

picture

picture

picture

На сайті olx.ua за таку ж ціну є варіанти однокімнатних квартир зі старим ремонтом та меблями, або з більш-менш новим ремонтом, меблями та технікою, проте у колишньому гуртожитку, де є спільна кухня.

Також на сайті пропонують і двокімнатні квартири за п’ять тисяч гривень у житловому стані, проте у віддалених районах міста. Хоча там теж є уся необхідна інфраструктура і транспортна розв’язка, тому відстані можна не боятися.

picture

picture

На сайті rieltor.ua за таку ціну усього чотири варіанти квартир. Усі вони відповідно від ріелторів, про що власне свідчить і назва самого сайту. Квартири у житловому стані, теж лише однокімнатні.

picture

picture

Сайт dneprdom.ua теж пропонує лише дві квартири за п’ять тисяч гривень, теж однокімнатні. Лише в одному оголошенні опубліковано фото квартири.

picture

На сайті domik.ua доволі широкий вибір квартир для оренди, за таку ж ціну можна знайти варіанти з нормальним ремонтом та більш-менш новою технікою.

picture

picture

Загалом, житло у Дніпрі за п’ять тисяч гривень знайти можна. Бажано бути вкрай обережним, не давати задатки до того, як ви не вкладете договір із власником житла, та не побачите документи на квартиру. Тому що є багато шахрайських схем, коли аферисти видають себе за власників квартир, беруть з людей задаток, а потім зникають.

Ще варто враховувати, що зараз часто при оренді квартири через ріелторів необхідно буде заплатити за перший та останній місяці проживання, а також відсоток безпосередньо за роботу ріелтору, тож розраховуйте не на п’ять тисяч гривень на початку, а майже в два з половиною рази більше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися