Комп'ютерні класи та розвиток міста: у Дніпрі визначили переможців "Бюджету участі"

В цьому році в конкурсі взяли участь 282 автора — вони зареєстрували 465 проектів

В Дніпрі сьогодні, 16 грудня, нагородили переможців конкурсу розвитку міста "Бюджет участі". Цього року переможцями стали 68 авторів, які подали 107 проектів. Про це розповіли у прес-службі Дніпровської міської ради.

Так, цей рік виявився рекордним: у конкурсі взяли участь 282 автора — вони зареєстрували 465 проектів, спрямованих на розвиток міста. Переможцем сезону стала ініціатива днепрянки Олени Ратникової, яка запропонувала ідею комп'ютерного класу школи №136. За її проект проголосувало більше п'яти тисяч городян.

"Ідеї рухають світ, а ваші ідеї — розвиток міста. Бюджет участі — класна річ. Було чимало "зради", говорили, що його скасують. Втім, цю програму ми будемо розвивати і надалі. Тому, дякую за участь", — зазначив міський голова Борис Філатов.

У мерії також підкреслили, що на реалізацію проектів у 2020 році передбачено 31 млн гривень.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі представники мерії вийшли на рейд, у рамках якого перевіряють, наскільки готові міські маршрутки і автобуси до зими. Як з'ясувалося, до середини грудня не всі транспортні засоби замінили шини на зимові.

Фото: прес-служба Дніпровського міськради



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися