Бути обережнішими на дорозі: в Дніпрі та області очікується сильний туман

Видимість на дорозі складе 100—300 метрів

У Дніпропетровській області сьогодні, 17 грудня, очікується туман. У зв'язку з чим рятувальники закликають автомобілістів і пішоходів бути більш уважними на дорозі. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Так, згідно з прогнозом Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні в Дніпрі та області збережеться туман. Видимість на дорозі складе 100300 метрів. Рівень небезпеки — 1 (жовтий).

"17 грудня буде хмарно. Без істотних опадів. Туман. Вітер південний, 510 метрів в секунду. Температура повітря по області вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень 49 тепла, по місту вночі близько 0, вдень 68 тепла", — повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

При цьому і 18 грудня збережеться переважно тепла погода і туман. Опадів не очікується.

Раніше портал "Коментарі" писав, що жителів України стурбував сильний туман, який спостерігається у різних регіонах нашої країни. У соціальних мережах активно поширюється інформація про забруднення повітря. У Києві, Харкові, Кропивницькому, Вінниці, Маріуполі та Дніпропетровській області нібито зафіксовані викиди шкідливих речовин в атмосферу. Зокрема, мова йде про оксиді вуглецю (СО), який, крім іншого, виділяється під час спалювання листя і сприяє виникненню ракових захворювань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися