У 2020 році в Дніпрі реконструюють обласну філармонію

В бюджеті вже закладено на роботи більше 10 млн гривень, а також створино благодійний фонд

У наступному році в Дніпрі оновлять філармонію. На це в обласному бюджеті заклали більше 10 млн гривень. Гроші підуть на першу стадію реконструкції, тоді як повністю оновлення обійдеться більш ніж в 200 млн гривень. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської обладміністрації.

Так, старт реконструкції обласної філармонії запланований на 2020 рік. В бюджеті вже закладено на роботи більше 10 млн гривень. Також був створений благодійний фонд, в який приватні інвестори та мешканці міста зможуть перераховувати гроші для реконструкції.

"В 2023-му історична будівля філармонії буде святкувати 110-річчя. За довгий період філармонія не знала жодної реконструкції. До цієї знаменної дати хочемо приурочити відкриття повністю оновленої будівлі. В обласному бюджеті на наступний рік заклали понад 10 млн гривень. Але це буде тільки початком великого проекту. Для його успішної реалізації чекаємо допомоги від Мінкульту. А ще — починаємо програму донорської благодійної допомоги", — повідомив голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко.

Зазначимо, що обласна філармонія є пам'яткою архітектури національного значення.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області представили трьох нових керівників районних обласних адміністрацій. Посади зайняли юрист, колишній голова фермерського господарства і голова центру надання адмінпослуг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися