Архітектори з різних міст України розробляють у Дніпрі проекти поліпшення вокзалів

Командам належить показати своє бачення території річкового, залізничного та автобусного вокзалів

У Дніпрі стартував архітектурний форум "Міста України — 2019", на який з'їхалися професіонали з різних куточків нашої країни. В рамках п'ятиденного форуму учасників чекають воркшопи, лекції від кращих архітекторів і виставки проектів. Про це повідомили у прес-службі Дніпровського міськради.

Так, сьогодні учасники розділилися на п'ять робочих груп і отримали завдання, на вирішення яких у них є доба. Вже завтра командам належить показати своє бачення території річкового, залізничного та автобусного вокзалів. Після чого будуть визначені п'ять різних ділянок, які командам належить поліпшити.

"Воркшоп центральна дія форуму. Він спрямований на вирішення питань стратегічного розвитку нашого міста. У цьому році на розгляд винесли територію трьох вокзалів. У нас вже є певне ставлення до цієї території, концепції, які вже склалися протягом багатьох років. Але виникла необхідність подивитися на цю територію свіжим оком. Ми чекаємо від воркшопу нових поглядів, нових ідей і, можливо, на перспективу, нових рішень", наголосила організатор форуму Яна Куницька.

Опубліковані проекти конкурсантів будуть 21 грудня.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що на форум з'їхалися найкращі архітектори з Києва, Харкова, Одеси, Вінниці, Тернополя та Львова.

Фото: прес-служба Дніпровської мерії



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися