У Дніпропетровській області в 2020 році побудують патронний завод

З'явиться він у Павлограді на території найбільшого в Україні індустріального парку

У Дніпропетровській області в наступному році з'явиться новий патронний завод — працювати на ньому буде близько 300 осіб. Завод стане першим підприємством, яке буде побудовано з нуля в індустріальних парках області. Про це повідомили прес-службі Українського мілітарного порталу.

Так, будівництво патронного заводу заплановано на весну 2020 року. З'явиться він у Павлограді на території однойменного індустріального парку, який має найбільший промисловий потенціал серед інших майданчиків в нашій країні. Площа парку "Павлоград" складає 250 гектарів, при цьому він має можливість розширитися до 1 тисячі гектар.

"Вже навесні компанія "Конкорд-Інжиніринг" планує почати будівництво патронного заводу. Цей промисловий об'єкт зведуть за новітніми технологіями. Там створять 300 робочих місць", — зазначив Олександр Коломійцев.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в наступному році в Дніпрі оновлять філармонію. На це в обласному бюджеті заклали більше 10 млн гривень. Гроші підуть на першу стадію реконструкції, тоді як повністю оновлення обійдеться більш ніж в 200 млн гривень.

"В 2023-му історична будівля філармонії буде святкувати 110-річчя. За довгий період філармонія не знала жодної реконструкції. До цієї знаменної дати хочемо приурочити відкриття повністю оновленої будівлі. В обласному бюджеті на наступний рік заклали понад 10 млн гривень. Але це буде тільки початком великого проекту. Для його успішної реалізації чекаємо допомоги від Мінкульту. А ще — починаємо програму донорської благодійної допомоги", — повідомив голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко.

Фото: Український мілітарний портал



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися