«Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде — рішення ТЭБНС

Цього року у Дніпрі купатися не можна

Пляжний сезон у Дніпрі цьогоріч не розпочнеться. Таке рішення ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологчіної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Офіційно цього року не будуть відкриті міські пляжі. На балансі департаменту парків та рекреацій Дніпровської міської ради є три офіційні пляжі: Мануйлівський, пляж на Монастирському острові та Придніпровський. На кожному з них ми чіпляємо таблички, на яких є попередження, що купатись заборонено. Але, незалежно від того, що пляжний сезон не відкривається, ми за санітарними нормами (дотримуючись Закону України) маємо навести лад на наших пляжах. Щомісяця братимемо проби води. Також прочищуватимемо дно акваторії річки. Наводитимемо лад на території наших пляжів", — розповіла заступниця директора департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Анастасія Петренчук, яка 23 квітня є черговою по місту.

Нині такі роботи тривають на Мануйлівському пляжі. Тут комунальники вже прибрали гілки, водорості та очерет. Розвісили таблички "Купатись заборонено". Також завдяки спеціальній машині вони просіяли пісок від різного дрібного сміття.

"Уже пофарбували 8 лав та приводимо до ладу роздягальні, фарбуємо їх. Зараз хлопці ремонтують дах на металевому пляжному наметі. Роботи розпочали ще тиждень тому, але через дощі довелось трохи зміститись та продовжити їх лише в понеділок. Але працюємо, аби містянам було комфортно тут прогулюватись", — розповів начальник служби благоустою та утримання КП "Парк культури та відпочинку "Придніпровський" Дніпровської міської ради Роман Міроненко.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі о 12:36 пролунав потужний вибух. Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі". У місті та області оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку.

У пабліках повідомляють, що після вибуху у передмісті сталася пожежа, видно задимлення.

Сьогодні у Дніпровському районі оборонці збили безпілотник – "Орлан-10". Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вибух о 12:57. Подробиці обстрілу - за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися