Рейди по церквах Дніпропетровщини тривають: що на контролі

У містах на Дніпропетровщині тривають рейди по церквах

Для того, щоб релігійні заходи на Великдень пройшли безпечно, триває профілактична робота в культових спорудах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Учора співробітники ДСНС міста Кривий Ріг та Нікопольського району зустрілися з духовенством та вірянами, аби провести профілактичні бесіди та інструктажі задля забезпечення пожежної безпеки під час богослужінь.

Особливу увагу приділили питанню дотримання заходів безпеки при використанні відкритого вогню, а саме: коли віряни запалюють велику кількість свічок в храмах та церквах.

Також, рятувальники акцентували увагу настоятелів на необхідності утримання в належному стані електромереж, забезпеченні справності електроприладів та систем вентиляції.

Усі служителі храму повинні знати алгоритм дій в разі виникнення пожежі та номер виклику Служби порятунку "101".

Також, настоятелям нагадали, що вогнегасники повинні бути встановлені у легкодоступних та помітних місцях, а шляхи евакуації та виходи з будівлі мають бути вільними та відкритими під час богослужінь.

Надзвичайники закликали духовенство не нехтувати сигналом "Повітряна тривога і обов’язково проводити евакуацію людей з храмів до найближчого укриття.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Куди звертатися, якщо ваш будинок постраждав від ракетного удару в Дніпрі

Мерія Дніпра запровадила алгоритм підтримки, відновлення та надання матеріальної допомоги всім мешканцям міста, хто постраждав від ракетних обстрілів ворога.

Першочергово, куди варто звернутися, – районні адміністрації Дніпра. Там працюють спеціальні комісії, які фіксують та складають акти наслідків ракетних атак.

Адреси та номери телефонів – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Дніпра та області запрошують на роботу з бронюванням від мобілізації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися