У Дніпрі роблять тротуари більш доступними: подробиці

У Дніпрі продовжують робити тротуари інклюзивними

Дніпро стає все більш доступним для маломобільних містян та людей з інвалідністю. Аби вони могли вільно пересуватися, бордюри понижують до рівня проїжджої частини. Такі роботи виконали під час поточного ремонту доріг. Саме такий завершено на ж/м Сокіл. Перевірити безбар'єрність приїхала голова ГО "Океан Добра", представниця комітету доступності Дніпровської міськради Ольга Волкова.

"Дякую за проведену роботу. Є певні незначні зауваження, які стосуються рівня нахилу. Вони були зафіксовані та невдовзі їх виправлять. Я вдячна міській програмі безбар'єрності, яка успішно працює. При виконанні подібних робіт ведуться консультації щодо безбар'єрності, наші рекомендації враховують. Приємно, що до нас дослухаються та враховують наші потреби", — каже Ольга Волкова.

Дорогу на ж/м Сокіл в районі бульвару Слави востаннє ремонтували ще у 2004-му. Майже 10 останніх років дорожні бригади підтримували стан покриття, латали ями, але вже й це не допомагало – скінчився строк експлуатації. Тож цей бульвар, як і інші вулиці у Дніпрі, ремонтують комплексно: від тротуарів та бордюрів до дорожнього покриття.

"На бульварі Слави частково виконані роботи з асфальтування тротуарів, зроблено пониження бордюрів у місцях перетину пішоходів. Ремонт тротуарів буде завершено за тиждень. Потім проведемо роботи з благоустрою та покладемо тактильну плитку. Також було зроблено 3 острівці безпеки. Загальний обсяг робіт – 14 тисяч метрів квадратних, протяжність усієї ремонтної ділянки близько 600 метрів. Це проїзна частина та тротуари", — розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Куди звертатися, якщо ваш будинок постраждав від ракетного удару в Дніпрі

Мерія Дніпра запровадила алгоритм підтримки, відновлення та надання матеріальної допомоги всім мешканцям міста, хто постраждав від ракетних обстрілів ворога.

Першочергово, куди варто звернутися, – районні адміністрації Дніпра. Там працюють спеціальні комісії, які фіксують та складають акти наслідків ракетних атак.

Адреси та номери телефонів – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Дніпра та області запрошують на роботу з бронюванням від мобілізації



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися