Уряд назвав тариф на електроенергію: скільки доведеться платити дніпрянам

Уряд ухвалив рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення

За поданням Міністерства енергетики України Кабінет Міністрів України продовжив дію положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку, згідно з яким встановлено фіксовану ціну для побутових споживачів на рівні 2,64 грн/кВт*год до 31 травня 2024 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міненерго.

Згідно з попереднім рішенням Уряду, ПСО і відповідна ціна діяли до 30 квітня 2024 року. Отже, пільговий тариф продовжено на місяць.

ідвищення ціни на електроенергію у 2023 році дозволило енергетикам здійснити ремонти на об’єктах після ворожих атак і додати до енергосистеми понад 3 ГВт. Це, зокрема, дало змогу пройти зиму без відключень споживачів.

Водночас протягом березня - квітня 2024 року росія знову здійснила низку масованих ударів по українській енергетичній інфраструктурі. Завдано значної шкоди об’єктам генерації та передачі електроенергії. Наразі пошкодження верифікуються, підраховуються збитки". – зазначили у Міністерстві енергетики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Куди звертатися, якщо ваш будинок постраждав від ракетного удару в Дніпрі

Мерія Дніпра запровадила алгоритм підтримки, відновлення та надання матеріальної допомоги всім мешканцям міста, хто постраждав від ракетних обстрілів ворога.

Першочергово, куди варто звернутися, – районні адміністрації Дніпра. Там працюють спеціальні комісії, які фіксують та складають акти наслідків ракетних атак.

Адреси та номери телефонів – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Дніпра та області запрошують на роботу з бронюванням від мобілізації

Бажаючих запрошують на вакантні посади у міста Дніпро, Кривий Ріг, Жовті Води та смт Гвардійське Новомосковського району.

Переваги:

- дотримання державних гарантій в оплаті праці: виплата заробітної плати 2 рази на місяць, оплату понаднормових робіт та роботи у вихідний день;

- виплату місячної, квартальної премій відповідно до Положення про преміювання;

- повний соціальний пакет відповідно до Законодавства України та чинного на підприємстві Колективного договору;

- бронювання військовозобов’язаних працівників.

Куди звертатися – дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися