До одного з комунальних підприємств Дніпра можна звертатися через електронні сервіси

Для зручності дніпрян оприлюднили електронні сервісні послуги КП «Теплоенерго»

Для оперативного вирішення питань, що стосуються діяльності КП "Теплоенерго", дніпряни можуть звертатись у будь-який зручний для них спосіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

На сьогодні існує декілька видів комунікації:

- звернення може бути надіслане електронною поштою -  [email protected]

- залишити коротке повідомлення на сайті підприємства, використовуючи форму "Написати нам" – teploenergo.dp.ua

- звернення можна лишити в скриньці, яка знаходиться на вході до офісу або принести особисто до абонентського відділу за адресами - вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15-А або на просп. Слобожанський, 29 оф.504

- комунікувати можна і у соціальній мережі Фейсбук  - https://www.facebook.com/teploenergodnipro

"В міжсезоння кількість звернень стає меншою, та все одно поточні питання є. Найчастіші з них — це переоформлення особового рахунку після зміни власника, укладання договорів реструктуризації, поточний стан розрахунків", - розповіла помічниця директора КП "Теплоенерго" Дніпровської міськради Анастасія Сухіна.

Наприклад, документи для переоформлення особового рахунку  можна надіслати на електронну пошту КП "Теплоенерго". Треба прикріпити до письмового звернення скановані копії паспорту, ІПН, довідки про склад сім’ї і підтвердження права власності.

"На нашому офіційному сайті є форма зворотного зв’язку "Написати нам". Скориставшись нею можна швидко отримати відповідь стосовно актуальної заборгованості або перевірити, чи пройшла оплата. Також в міжопалювальний період поширене питання щодо повірки лічильників, розпломбування та опломбування. Словом, якщо є питання або необхідні роз’яснення - завжди намагаємось допомогти споживачам",- резюмувала завідувачка канцелярією КП "Теплоенгерго" Дніпровської міської ради Яна Чемерис.

Щоденно у міжопалювальний сезон через онлайн сервіси КП "Теплоенерго" та гарячу лінію Дніпровської міської ради до підприємства надходить з півсотні  звернень дніпрян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі містянам нагадали про заборону напередодні Великодня

Проспект Богдана Хмельницького у Дніпрі. "Стихійка" зі штучними квітами. Щорічно, напередодні Великодніх свят, міські служби нагадують: у Дніпрі діє заборона на продаж пластикової атрибутики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Що буде тим, хто продає такі квіти і чому ввели заборону – читайте за посиланням.

Читайте також: Рейди у лісах проводять на Дніпропетровщині: що на контролі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися