У Дніпрі парки прикрашають жирафами, слонами і дельфінами

Щоб побачити справжнє диво, приходити в сквер краще всього після заходу сонця, коли включається вся ілюмінація

Новорічного настрою у Дніпрі з кожним днем стає все більше. У центрі міста вже встановили центральну ялинку, відкриття якой відбудеться через кілька днів, а в сквери поступово завозять різних звіряток. Так, парку "Зелений Гай" нещодавно поповнився незвичайним "зоопарком" — в ньому оселилися слони, жирафи, тигри і дельфіни.

Так, прогулятися по "Зеленому Гаю", що знаходиться на вулиці Макаров, можуть усі бажаючі. Для городян там встановили барвисту ялинку, а також прикрасили всю паркову зону. Щоб побачити справжнє диво, приходити в сквер краще всього після заходу сонця, коли включається вся ілюмінація.

Новорічний настрій створюють і звірятка, які розмістили в різних частинах парку. Дельфіни в ньому, наприклад, визирають з клумб, а слон і жираф зустрічають городян спочатку алеї. На території "Зеленого Гаю" також працюють торгові точки, в яких бажаючі можуть взяти зігріваючі напої та солодощі.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в стінах Дніпровської мерії відбулося останнє в цьому році засідання народних обранців. Так, за півтори години депутати на чолі з мером міста Борисом Філатовим встигли вже традиційно жваво подискутувати і обговорити ряд важливих для міста і місцевих жителів питань. Серед іншого депутати затвердили зміни до порядку залучення забудовників до пайової участі, а також проголосували за створення сучасних клінік.

Фото: Інформатор



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися