Під Дніпром затримали хлопця, який бризнув в обличчя дитини з балончика і вкрав його телефон

До 12-річного школяра на вулиці підійшов хлопець і попросив у нього мобільний телефон, щоб подзвонити

У Дніпропетровській області поліцейські затримали 18-річного хлопця, який підійшов на вулиці до підлітка, бризнув йому в обличчя з газового балончика, після чого вкрав його телефон. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Як з'ясувалося, подія трапилася ще 12 грудня у Новомосковську. До 12-річному школяра на вулиці підійшов хлопець і попросив у нього мобільний телефон, щоб подзвонити. Коли підліток дістав смартфон, громадянин бризнув йому в обличчя з газового балончика, вихопив телефон і втік.

"16 грудня під час слідчо-розшукових заходів працівники поліції Новомосковська встановили місцевого жителя, причетного до розбійного нападу. Ним виявився 18-річний раніше судимий за аналогічний злочин чоловік. Злочинця затримали і доставили у відділення поліції. В даний час вирішується питання про повідомлення йому підозри. Викрадений телефон дитині повернули", — відзначили в прес-службі поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 ("Розбій") КК України. Хлопцеві загрожує до семи років в'язниці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у пограбуванні 10-річної дівчинки: громадянин вкрав мобільний телефон і втік, однак далеко втекти йому не вдалося — його зупинили свідки злочину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися