У Дніпропетровській області представили двох нових голів районних адміністрацій

Посади отримали колишній учитель і підприємець

У Дніпропетровській області представили двох нових голів районних адміністрацій. Відповідне розпорядження підписав президент України Володимир Зеленський, повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, посади отримали Юрій Борисенко, який став головною Юр'ївської райадміністрації, і Сергій Рублевський — він очолив Павлоградську РДА. Борисенко раніше працював учителем початкових класів павлоградської школи, а потім очолював відділ освіти Юр’ївської райадміністрації. У свою чергу Рублевський працював на приватних підприємствах і був підприємцем.

"На голів райдержадміністрацій покладено важливе завдання  створити для людей гідні умови життя та працювати задля розвитку району. Для цього потрібна послідовна та системна робота. Очікуємо, що нові очільники стануть ефективними та самовідданими керівниками", — зазначила заступник голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що австрійська компанія, яка займається розробкою концепції аеропорту, показала свої перші напрацювання. Так, фахівці представили громадськості перший варіант дизайну нового терміналу.

На ролику, який опублікувала компанія Airport Consulting Vienna, видно будівлю нового терміналу, виконаного в "легкому дизайні". При цьому сам термінал нібито має бути максимально функціональним і зручним для користування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися