У Дніпрі трамваї будуть тимчасово їздити за скороченим маршрутом

Незручності пов'язані з ремонтом колії на вулиці Будівельників

У Дніпрі 23 і 24 грудня трамвай №11 буде їздити за скороченим маршрутом. Тимчасові незручності пов'язані з ремонтом колії на вулиці Будівельників на ділянці від кінця Машинобудівного заводу до вулиці Призаводської. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

"Трамваї №11 з 9:30 до 14:30 будуть рухатися від Залізничного вокзалу до вулиці Енергетичній без заїзду до Дніпровського машинобудівного заводу. Тимчасові зміни пов'язані з ремонтом трамвайних колій по вулиці Будівельників на ділянці від кільця ДМЗ до вулиці Призаводської", — розповіли в мерії.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в наступному році в Дніпропетровській області відремонтують найбільш проблемні ділянки дороги Гупалівка-Дмухайлівка-Магдалинівка. Больові точки автомобілістів будуть полагоджені за рахунок обласного бюджету.

Так, загальна протяжність дороги, яка з'єднує три населених пункти, становить понад 23 кілометри. Зараз вона частково покрита "латками", інша ж частина у різного розміру вибоїнах.

"Наступного року продовжимо приводити в порядок дороги загального користування обласного значення. Запланували відремонтувати і найбільш проблемні ділянки магістралі, що сполучає три населених пункти в Магдалинівському районі. Всього на ремонт доріг в області до 2020 року передбачено 1,3 млрд гривень", — розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися