У тисячах вогнів: у Дніпрі на вихідних відкрили центральну міську ялинку

Городяни із задоволенням танцювали під запальну музику і дегустували страви вуличної кухні

На головній площі Дніпра в минулих вихідних відкрили центральну міську ялинку. Після того, як зелена красуня засяяла тисячами вогнів, на сцені виступила українська співачка Тоня Матвієнко. Про це повідомляє кореспондент видання "Дніпро.Коментарі".

Так, захід, яке відбулося на площі Героїв Майдану в суботу, 21 грудня, привабило тисячі городян — вони із задоволенням танцювали під запальну музику і насолоджувалися вуличної кухнею. Підкріпитися городяни могли м'ясом і овочами, приготованими на мангалі, морепродуктами і пловом. А зігрітися глінтвейном, смачним чаєм і кавою.

В той час, як дорослі дегустували їжу і танцювали під пісні Тоні Матвієнко, діти могли покататися на святковому трамваї, який курсував в районі ялинки. У свою чергу більш дорослі діти, а також їхні батьки, під час концерту каталися на ковзанці. Він, до речі, обійдеться дніпрянам в 60-100 гривень.

Крім того, на Європейській площі відкрився новорічний ярмарок, на якій бажаючі можуть придбати речі для дому, аксесуари і продукти вітчизняного виробника. Працювати ярмарок буде по 7 січня.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі до Нового року готуються не тільки городяни, охоплені передсвятковою метушнею, але і мерія, яка підготувала для місцевих жителів понад 300 різноманітних святкових заходів. Весело провести час зможуть не тільки дорослі, але і діти — для них у парках обладнали чарівні локації і завезли світяться звіряток. Крім того, у скверах вже поставили ялинки, біля яких у новорічну ніч відбудуться концерти.

Фото: М. Журавель, Дніпро.Коментарі

Джерело: Дніпро.Коментарі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися